Villa bouwen om in te wonen!

Een villa bouwen was altijd al een grote droom van me geweest en na een erfenis gekregen te hebben, dacht ik er steeds meer over na. Al snel ging ik met de architect van Blauhuis om de tafel zitten om te kijken of dit mogelijk zou zijn. Ik had namelijk een zeer uitgesproken idee van hoe mijn huis eruit zou moeten komen te zien en was benieuwd of dit gebouwd kon worden.

Mijn droom werkelijkheid zien worden

Het gesprek met de architect was heel nuttig en interessant. Hij liet me zien hoe hij het huis zou ontwerpen, rekening houdend met mijn wensen. Toen de tekening was goedgekeurd, werd er begonnen met de bouw. Ik dacht aan het begin dat de bouw heel erg lang ging duren, maar Blauhuis werkt heel efficiënt. Uiteindelijk was het huis na ongeveer een jaar klaar en ik kon mijn ogen niet geloven dat mijn droom(huis) werkelijkheid was geworden! Ik heb gedanst van blijdschap toen ik de sleutel kreeg en binnen kon gaan kijken en zag al helemaal voor me hoe ik het huis zou inrichten. Inmiddels woon ik hier al een aantal maanden met heel veel plezier en het is echt mijn eigen paleisje geworden. De bouwmaterialen die gebruikt zijn, zijn trouwens van superieure kwaliteit dus ik zie mezelf hier nog heel lang wonen. Een villa bouwen was dus echt een supergoed idee!