Geef je kapsalon interieur een nieuwe look

Kapsalon interieur geeft je zaak de belangrijkste uitstraling. Met de inrichting van je zaak geef je in één oogopslag je visitekaartje af. Ben jij toe aan een nieuwe look? Je kunt op allerlei manieren de uitstraling van je zaak een boost geven. Dat kan door een heel nieuw interieur natuurlijk. Maar vaak kun je met het vervangen van delen van je inrichting en wat mooie accessoires je zaak al een prachtige metamorfose geven. Hoe je dat doet en met welke items je kunt spelen vertellen wij je hier.

Kappersstoelen

Met nieuwe kappersstoelen geef jij je kapsalon interieur een nieuwe look en de klant merkt ook meteen het verschil. Het is de plek waar je klant ook de meeste tijd doorbrengt. Je kunt ervoor kiezen om de stoelen aan te passen aan het bestaande interieur of ze juist eruit te laten springen. Dat kan met een opvallende kleur of met een mooi design. En als je kiest voor een stoel met een hoog zitcomfort en goede verstelbaarheid dan maak je niet alleen je klanten blij, maar ook je personeel. Voor klanten is het belangrijk dat de stoel lekker zit en dat de bekleding er netjes uitziet. Daarnaast is het prettig als er een voetensteun is zodat de klant ontspannen kan zitten. Voor je mensen is het belangrijk dat de stoel in hoogte verstelbaar is.

Kaptafels

De kaptafels van een kapsalon interieur kunnen zorgen voor een heuse verwenbeleving van je klanten. Want vaak komt een klant voor veel meer dan een knipbeurt en is een kappersbezoek een verwenmoment voor je klant. Daar kun je aan bijdragen door kleine details op je kaptafel. Denk hierbij aan een plek om een handtas neer te zetten zonder dat er haar in valt, of ruimte voor een kopje koffie of thee binnen handbereik. En voor jezelf en je kappers biedt een goed ontworpen kaptafel ook veel mogelijkheden om alles wat je nodig hebt binnen handbereik te houden.

Wasunits

De wasunits van je kapsalon interieur zijn ook van belang voor de ervaring die je klant heeft. Hierbij is comfort verreweg het meest belangrijk. Er is niks zo vervelend als bij de kapper in een onhandige houding in de wasunit zitten en met kramp in je nek opstaan. Let dus bij de wasunit niet alleen op de uitstraling, maar vooral ook of je jouw klanten op een prettige en comfortabele manier kunt helpen. Daarnaast is het ook hier handig als je kappers alles bij de hand hebben om je klanten op een prettige manier te wassen en spoelen.

Kapsalon interieur Accessoires

Met de accessoires in je kapsalon interieur geef je je inrichting de final touch en uitstraling. Maak van je wasgedeelte meteen een mooi kleurstation met een colorbar waar je alles bij de hand hebt voor het kleuren van het haar. Ook van je receptiedesk kun je een eyecatcher maken die ook nog eens handig is voor het opbergen van alle spullen die je nodig hebt voor de ontvangst en het vertrek van je klanten.