Woning ontruimen

Mijn ouders gaan verhuizen naar een appartementen complex voor bejaarden. Nu wonen ze nog in een vrijstaand huis maar nu al mijn broers en zussen al een tijdje uit huis zijn is het huis net iets te groot voor hun tweetjes. Ze hebben al een kijkje genomen bij het appartement waar ze nu in komen te wonen. Het appartement is op de derde verdieping dus we gaan een lift nodig hebben om de spullen hier naar toe te krijgen.

logo

We hebben hier en daar wat gezocht op het internet naar een bedrijf dat doet aan verhuizen en woning ontruimen. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. Toen we een kijkje genomen hadden op de site hebben we goed idee gekregen van het bedrijf en hebben we eigenlijk meteen contact op genomen.

De verhuizing is nu klaar en is echt super goed afgehandeld. Ze hadden een verhuislift mee genomen om allen spullen naar de derde etage te krijgen. Ook was het ontruimen van de ouden woning erg goed en netjes gedaan. De meubels en anderen goederen werden allemaal geladen in een vrachtauto dit zorgde er voor dat we alles in een keer konden verhuizen en dat we niet steeds op en neer hoefde te rijden.Galerij2-575x350

Wij zijn in ieder geval super tevreden over Seniorenhulp Nederland. We zijn super goed geholpen en het team was erg transparant. Dit was erg fijn want hierdoor zijn we niet tegen onverwachte dingen aan gelopen. Seniorenhulp krijgt van ons echt een dikke pluim omhoog voor goede service en een top klantvriendelijkheid.