Wat is een legbord stelling

Een legbord stelling, ook bekend als capaciteits- of beddenrekken, kunnen voor een systeem zorgen dat geschikt is voor de massacapaciteit van producten die op slips of bedden zijn verenigd. Het maakt productief gebruik van de ruimte mogelijk, terwijl het eenvoudig toegang geeft tot opgeslagen dingen voor een veel beter voorraadbeheer. rekken worden door producenten gebruikt voor massacapaciteit van meestal niet-bederfelijke artikelen wanneer de capaciteitsruimte niet voldoende is. Een stelling framewerk stelt de producent in staat om gepalletiseerde artikelen tot vijf tot zeven stapels hoog op te slaan, afhankelijk van de toegankelijke hoogte.

Voordelen van een legbord stelling

Naast het maximaliseren van de capaciteitsruimte, zijn er nog andere voordelen die de stelling van distributiecentra haalbaar maken. Deze voordelen kunnen worden geëvalueerd in termen van financiële waardering of investeringsfondsen van het huren van extra capaciteitsruimte, minder arbeidsinspanning en een hogere doorvoer. Aan de andere kant zijn naleving van beveiligingsrichtlijnen en kwaliteitsadministratie andere waarde toevoegende componenten die niet eenvoudig te ontcijferen zijn voor beleggingsfondsen. Hieronder worden de voordelen van een legbord stelling frame geïdentificeerd. Effectief capaciteitsgebruik: Zoals eerder gezegd, maken rekken gebruik van de toegankelijke verticale ruimte die iets anders ongebruikt is. Magazijnen die zijn gebouwd om rekken te bevatten, zijn gemaakt met hoge plafonds om rekken met hogere traveeën mogelijk te maken. Eenvoudige voorraadorganisatie: Rekken kunnen moeiteloos worden onderhouden in vergelijking met het aanleggen van voorraden. Het wegzetten van producten met tal van specifieke assortimenten is in alle opzichten onbegrijpelijk met het aanleggen van voorraden zonder enorme vloeroppervlakken te verslinden. Een soort rekraamwerk, bekend als specifieke rekken, maakt het mogelijk om onderscheidende soorten koopwaar weg te zetten terwijl de verslonden ruimte tot op zijn minst wordt bewaard.

Selectiefactoren bij het ontwerpen van een stellingsysteem

Enige tijd die onlangs heeft bijgedragen aan een stellingkader, is het van vitaal belang om een paar componenten op te merken om de bruikbaarheid van de uitbreiding te bepalen. Het lijdt geen twijfel dat rekken er bovendien voor kunnen zorgen dat een ruimte minder wordt gebruikt, omdat de omtrek en de bijbehorende ruimte inneemt.