Wat is een big green egg precies?

big green egg

Een big big green egg is een speciale barbecue van keramiek. Deze barbecue is een speciale outdoor barbecue. De big green egg  heeft namelijk een hele unieke en speciale vorm. Daarnaast wordt de barbecue gemaakt van dubbelwandig keramiek. Deze unieke en speciale vorm in combinatie met het dubbelwandige keramiek zorgt ervoor dat er een speciale heteluchtcirculatie plaatsvindt in deze barbecue. Ook wordt er bij de barbecue een luchtschuif meegeleverd. Hierdoor kun je de temperatuur nauwkeurig en makkelijk regelen.

Het bereiden van gerechten op deze barbecue

Je kunt op deze big green egg barbecue verschillende gerechten bereiden. Op deze barbecue drogen de gerechten namelijk niet snel uit. Daarnaast zorgt deze barbecue er ook voor dat de smaak- en de voedingsstoffen goed behouden blijven. Door de het dubbelwandige keramiek in combinatie met het hoogwaardige houtskool, kun je als barbecue liefhebber rekenen op de meest geweldige en unieke smaakbeleving van al jouw gerechten. Daarnaast zorgt dit hoogwaardige houtskool er ook nog eens voor dat je gegarandeerd een lange brandduur hebt.

big green egg

Van heerlijk koken tot geweldige slow cooking

De big green egg barbecue kan ontzettend veel verschillende handelingen. Zo kun je ervoor kiezen om het vlees te grillen. Naast het grillen is de big green egg oven ook in staat om het vlees heerlijk te bakken of te stoven. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw gerechten te koken, roken of met slow cooking te bereiden. Je hebt dus ontzettend veel opties waardoor jouw gerechten hoe dan ook altijd heerlijk bereid kunnen worden. Kijk op de site van Kamadoexpress voor meer informatie.