Voorkom fruitvliegjes met een fruitvliegjesval!

fruitvliegjesval

Fruit is goed voor de gezondheid en is bovendien erg lekker. Een van de weinige nadelen van fruit is dat er veel fruitvliegjes op af komen. Dit maakt het direct minder aantrekkelijk om een stuk fruit uit de mand te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van fruitvliegjes af te komen. De meest eenvoudige manier om hier vanaf te komen is door een fruitvliegjesval te gebruiken. 

Zelf een fruitvliegjesval maken

Een optie waar vaak voor wordt gekozen, is het maken van een eigen fruitvliegjesval. Zo kun je dit doen door bijvoorbeeld een plastic fles te vullen met wijnazijn of wijn. Het kost relatief weinig tijd en werkt zeer effectief. Iets wat vaak als een nadeel wordt gezien is dat het maken ervan al snel voor zooi zorgt. Bovendien ziet het er totaal niet fraai uit als je een plastic flesje met daarin zoetigheid op het aanrecht hebt staan. 

fruitvliegjesval

Een fruitvliegjesval bestellen

Een optie die stukken populairder is, is het bestellen van een fruitvliegjesval. Voor enkele uren heb je een exemplaar dat er netjes uitziet en bovendien erg effectief zijn. Een voordeel van het bestellen van een fruitvliegjesval is dat je het product binnen enkele minuten besteld hebt en het meestal binnen een dag geleverd wordt. Zorg er overigens wel voor dat je dit vooraf checkt. Niet elke webshop hanteert namelijk een snelle levering. Als een webshop een zeer snelle leveringstijd heeft dan wordt dat vaak met trots op de site vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je het ook zien door een gedeelte van het bestelproces te doorlopen. Voordat je moet betalen zie je bij vrijwel elke webshop hoe lang het duurt voordat het product binnenkomt.