Voor iedere klus geschikt

Steigers

Een klus op de bouw of binnen je bedrijf, maar ook voor behangen en schilder en andere klussen thuis is de kamersteiger geschikt. De steiger dankt zijn naam aan het compacte formaat waardoor die in de huiskamer past. Eenvoudig op te vouwen om te vervoeren, net zo makkelijk weer uit te klappen zodat je een volwaardig steiger hebt om je werkzaamheden op te kunnen doen. Naar wens kun je één of twee platformen neerleggen om comfortabel te kunnen werken, of als je materialen bij je moet hebben om een klus uit te voeren.

Basic line

Werken op grote hoogte

De kamersteiger is eenvoudig te verplaatsen omdat deze is voorzien van zwenkwielen, ook op hoogtes tot 7,5 meter kun je eenvoudig je klussen uitvoeren. Bij grotere hoogtes is het verstandig om een platform te nemen met een luik, hierdoor hoef je niet aan de buitenkant van het steiger omhoog te klimmen. In verschillende breedtes is de steiger te koop bij vdsteenxxl, kies de gewenste breedte om al je klussen in en om het huis te doen. Alle steigers zijn gekeurd zodat je altijd een veilige steiger hebt om op te werken.

Platform zonder luik

Het voordeel van een kamersteiger is tevens dat je niet afhankelijk bent van het staan op een smalle trap, bij het klussen kun je grotere oppervlakken bewerken. Je hebt een breed en groot platform waarop je kunt staan, beide handen heb je vrij om te werken. Dit werkt ook in het voordeel van je eigen veiligheid. Neem een kijkje in de webshop naar de verschillende kamersteigers, of kom langs in de winkel.