Voor elke ruimte een mooie vloer

PVC visgraat

In elke ruimte wil je naast een mooie vloer ook een praktische vloer hebben, of dit nu in de woonkamer is of op kantoor waar er gewerkt wordt. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat de vloeren voorzien moeten zijn van andere eigenschappen, een vloer in een openbaar gebouw wordt meer belast dan een vloer in de slaapkamer thuis. Een PVC visgraat vloer kun je in elke ruimte gebruiken, de verschillende soorten zorgen ervoor dat er altijd een vloer is met de eigenschappen die je nodig hebt. 

Waarom een vloer van PVC?

Een vloer van PVC heeft een aantal voordelen tegenover houten vloeren, ten eerste is de prijs vele malen voordeliger dan een echt houten visgraat vloer. Een houten vloer is niet geschikt om in een vochtige omgeving te leggen, een PVC visgraat vloer kun je eenvoudig in bijvoorbeeld de keuken leggen. Vloerverwarming is geen enkel probleem onder een pvc vloer, tevens is de vloer niet van echt hout te onderscheiden. Wist je dat je vandaag de dag PVC vloeren hebt met een nerf erin, op deze manier voel je ook alsof je op een houten vloer loopt. 

PVC visgraat

Verschillende soorten en kleuren vloeren

Bij het kiezen tussen de verschillende PVC vloeren, kom je erachter dat je een ruime keuze hebt tussen soorten en kleuren vloeren. Wanneer je fan bent van een bepaald merk vloer, kun je ook uitstekend terecht bij cavallo-floors.nl. Naast de vloeren die zowel als echte houten vloeren eruit zien en voelen, is het ook mogelijk om voor een geheel gladde vloer te kiezen. Voor iedere ruimte is er een passende vloer te vinden, winkel, kantoor, woningen of andere ruimtes. De meeste vloeren van PVC zijn voorzien van v groef, dit betekent dat er afgeschuinde kanten zijn aangebracht op de lange kant van het zogeheten vloerdeel.