Vloeren beleven bij HomeStyle Vloeren Lelystad

Coating

Een nieuwe vloer aanschaffen is een goede investering, waar je goed over wilt nadenken. De vloer bepaalt immers voor een groot deel de sfeer en uitstraling van je woning. Online shoppen voor vloeren is tegenwoordig heel gemakkelijk, maar vergeet niet dat een bezoek aan onze fysieke showroom veel kan bijdragen aan het maken van een juiste keuze!  Bij HomeStyle Vloeren Lelystad ervaar je de kracht van vloeren op een unieke manier.

Waarom een bezoek aan onze showroom de moeite waard is:

  • De kracht van zien en voelen: In onze showroom kun je vloeren in alle soorten, maten en kleuren bewonderen. Je ervaart de structuur van hout, de warmte van tapijt en de stoere uitstraling van tegels. 
  • Laat je inspireren: Onze showroom is met zorg samengesteld om jou te inspireren. Je vindt er de nieuwste trends en kunt diverse stijlen met elkaar vergelijken. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.
  • Ervaar de kwaliteit: Online is het soms lastig om de kwaliteit van een vloer te beoordelen. In onze showroom kun je de vloeren zien en voelen. Zo ervaar je zelf hoe comfortabel een PVC vloer aanvoelt of hoe stevig een laminaatvloer is.
  • Professioneel advies: Onze medewerkers zijn echte vloerprofessionals. Zij kennen onze producten door en door en kunnen je alles vertellen over de eigenschappen en de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Zo ben je zeker van een vloer die perfect past bij wat jij wilt!
  • Alles onder één dak: Naast vloeren vind je in onze showroom ook alles wat je nodig hebt voor de complete installatie, zoals ondervloeren en plinten. Zo kun je alles in één keer meenemen en hoef je niet langs verschillende winkels te gaan.

Bezoek ons in Lelystad!

Ben je benieuwd naar onze showroom? Kom dan langs bij ons in Lelystad! Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw woning.

HomeStyle Vloeren Lelystad:

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:30 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:30 uur

Extra tip: HomeStyle Vloeren Lelystad biedt ook legservice aan. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe vloer perfect gelegd wordt en je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Maak je aankoop compleet met onze legservice: De legservice van HomeStyle Vloeren Lelystad is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe vloer zonder zorgen gelegd wordt. Zo kun je met een gerust hart van je nieuwe aanwinst genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze legservice? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! We bespreken graag jouw wensen en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt.

Met de legservice van HomeStyle Vloeren Lelystad ben je verzekerd van een perfect gelegde vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben!