Vlakke lichtkoepel

Een lichtkoepel is een koepelvormig raam dat meestal geplaatst wordt op een plat dak, maar ook in een autobus of een caravan kom je lichtkoepels tegen. De bedoeling is natuurlijk om licht in de ruimte toe te laten, maar ook ventilatie speelt een rol en het kan voor belang zijn dat een dak bereikbaar is voor onderhoud of als onderdeel van een vluchtroute. Een vlakke lichtkoepel is een ruitvormig of rechthoekig daklicht en voorzien van vlakke glazen.

Soorten daklichten

Er zijn diverse soorten vlakke lichtkoepels verkrijgbaar:

  • Bedienbare daklichten
  • Veranda daklichten
  • Beloopbare daklichten
  • Brandwerende daklichten
  • Renovatie daklichten
  • Lichtstraten

Zonder uitzondering zijn het allemaal stijlvolle en praktische lichtbrengers en ze kunnen op maat worden gemaakt, alles naar jouw persoonlijke wens.

Vlakkelichtkoepel.nl

Voor alle informatie hierover kan je hier brochures bekijken of downloaden. Je vindt het bij het bedrijf Vlakkelichtkoepel.nl, dat gespecialiseerd is in deze producten.

Zij leveren alle soorten en maten en glastypes tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien zijn hun producten van uitstekende kwaliteit en professioneel getest op veiligheid. Op hun website www.vlakkelichtkoepel.nl vind je uitgebreide informatie en ook kan je daar zelf je prijs berekenen.

Contactgegevens Vlakkelichtkoepel.nl

Dit bedrijf is gevestigd in Brabant in Cuijck op Hoogveld 14. Elke dag kan je de showroom bezoeken, al dan niet op afspraak. Voor een afspraak bel je naar 0485-310983 tijdens kantooruren op werkdagen of stuur een e-mail naar info@vlakkelichtkoepel.nl. Je kan ook op de website het contactformulier invullen en zo je gegevens achterlaten of een vraag te stellen. Vlakkelichtkoepels.nl neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.