Via Knulst Houten Vloeren koop je een praktische, duurzame en stijlvolle licht eiken vloer

Licht eiken vloer

Met een licht eiken vloer creëer je direct een natuurlijke warme uitstraling. Of je nu een statig jaren ’30 huis hebt, een woning uit de jaren ’90 of druk bezig bent om het interieur voor je nieuwbouwwoning uit te zoeken. In alle gevallen is deze vloer de perfecte basis voor een prachtig interieur. Een eiken vloer staat bekend als praktisch, stijlvol en duurzaam en is een goede aankoop voor zowel grote woningen als kleine woningen. Kies jij binnenkort ook voor deze stijlvolle vloer?

Diverse afwerkingen

Kies uit verschillende legpatronen voor je nieuwe vloer van eiken

Denk je aan een eiken vloer, dan denk je al snel aan klassieke lange vloerdelen. Echter zijn er vandaag de dag veel meer mogelijkheden. Een vloer is immers niet alleen meer praktisch, maar bepaalt ook voor een erg groot deel de sfeer en de stijl van je interieur. Daarom heb je via Knulst Houten Vloeren de keuze uit verschillende soorten legpatronen. Denk hierbij aan een vloer in Hongaarse punt of een visgraatvloer. Omdat deze legpatronen de nodige aandacht en specialisme verdienen, kan het team van Knulst Houten Vloeren deze vloer voor je in huis leggen.

Top kwaliteit

Laat je vrijblijvend inspireren in de showroom

Het is volkomen begrijpelijk dat je, voordat je overgaat tot de aankoop, een licht eiken vloer in het echt wilt bekijken. Het is een aankoop dat je niet dagelijks doet en je wilt er zeker van zijn dat de vloer volledig aan je wensen voldoet. Laat je inspireren in de showroom van Knulst Houten Vloeren. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt altijd een passend voorstel op maat verwachten. De showroom is gevestigd aan de Elburgerweg 37 in Nunspeet.