Uit welke bureaus kan je allemaal kiezen?

Bureaustoel

Natuurlijk is een zit-sta bureau een onmisbaar meubelstuk in een kantoor- of bedrijfspand, maar tegenwoordig heeft iedereen zulke meubels in huis. Dit komt natuurlijk door de impact van het coronavirus, dat ervoor heeft gezorgd dat veel mensen in Nederland zoveel mogelijk vanuit huis werken. Op kantoor werken mensen hard, maar ze ontwikkelen ook ideeën en concepten. Bovendien zien velen het als hun plek op het werk en natuurlijk thuis. Staat het kopen van een bureau op je to-do-lijstje? Bepaal vervolgens welk type bureau je wilt, want je hebt verschillende opties.

De welbekende hoekbureau

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbureau. Dit is vooral handig als je een bureau wilt met veel ruimte. Bij de hoekbalie bent u aan het juiste adres. Zulk kopiëren is echter niet altijd praktisch. Het neemt natuurlijk ook veel ruimte in beslag aangezien het je als gebruiker veel ruimte geeft. Een hoekbureau is niet altijd mogelijk. De verstelbare versie heeft ook dergelijke variaties en kan worden omgebouwd tot een sta-bureau. Dit is super handig omdat je dan lekker aan het werk kan gaan in een actieve positie, hierdoor

Dan het zit-sta bureau

Het zit-sta bureau is zeer eenvoudig in hoogte te verstellen. Het is dan ook het type bureau dat vaak wordt gebruikt op dynamische werkplekken. Het is een hef bureau dat gemakkelijk elektrisch omhoog en omlaag kan worden gebracht. Met een druk op de knop verstelt u uw bureau op de door u gewenste hoogte. In de meeste gevallen mag de hoogte van kantoormeubilair niet hoger zijn dan 130 cm. Zo wissel je gemakkelijk tussen staand en zittend werk. Het zorgt ook voor een verscheidenheid aan actieve posities gedurende de dag.