Tijdloze klasse met marmerlook tegels

Heb je altijd al gedroomd van een keuken of badkamer in marmer? Met marmerlook tegels creëer je hetzelfde effect, maar dan met de voordelen van keramische tegels. Deze look is weer helemaal terug van weggeweest, en dat is ook niet zo vreemd. Met een tijdloos karakter breng je een gevoel van luxe in iedere ruimte met deze tegel. Het typerende uiterlijk van deze tegels zorgt voor een heel bijzonder patroon wat zich onderscheidt van andere afwerkingen. De unieke aders en uitgebreide aanbod aan kleuren maakt marmerlook een uitstekende keuze om jouw interieur mee aan te vullen.

Marmerlook tegels voor iedere ruimte

Het voordeel van deze tegels is dat ze toepasbaar zijn in vele ruimtes. Veel mensen kiezen ervoor deze sfeermaker een als vloertegel te gebruiken. Door te kiezen voor een kleine voeg die aansluit bij de kleurschakering van de tegel, lijkt de vloer één samenhangend geheel. Dit staat prachtig in de keuken, in combinatie met een wandtegel in dezelfde of juist een andere tint. Ook in sanitaire ruimtes zijn marmerlook tegels een publieksfavoriet. Krijg het gevoel van een luxe spa in Griekenland elke keer wanneer je de badkamer instapt. Zwarte tegels gaan goed samen met lichte meubels. Dit zorgt namelijk voor een stijlvolle uitstraling die een unieke sfeer in de ruimte brengt.

Veel voordeel met tegel van marmerlook

Ga jij graag mee met de laatste woontrends? Dan ben je met marmerlook tegels helemaal bij de tijd. Eigenlijk is marmer een tijdloze klassieker die geen houdbaarheidsdatum heeft. Dat maakt ook dat jouw vloer- of wandtegel over 20 jaar nog steeds erg stijlvol is! Aangezien de tegels van hoogwaardig keramiek gemaakt zijn, gaan ze erg lang mee. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de patronen na verloop van tijd vervagen. De slijtvaste en kleurvaste eigenschappen van marmerlook zorgen dat je ook na jaren nog steeds geniet van je mooie tegels. Na jaren ziet jouw vloer of wand er namelijk nog steeds als nieuw uit!

Eindeloze mogelijkheden met marmerlook tegels

Met marmerlook tegels kan je vele kanten op. Met echt marmer ben je beperkt tot de kleuren die in de natuur voorkomen. Met marmerlook kunnen de fabrikanten zelf patronen maken die een unieke uitstraling geven. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart, grijs of bruin marmer. Ook kan je kiezen voor een lichte kleur zoals gebroken of helder wit. Met contrasterende aders geef je een vloeiend en levendig verloop van de patronen. Deze passen eigenlijk wel in elk interieur, waardoor je vele mogelijkheden hebt voor deze look.

XXL tegels voor een groots effect

Ga voor groots met XXL tegels die niet van echt marmer te onderscheiden zijn. Of je nu voor wandtegels of vloertegels kiest, met grote marmerlook tegels geef je iedere ruimte een grootsere uitstraling. Een bijkomend voordeel is daarnaast dat de grote tegels eenvoudiger te leggen zijn. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van jouw marmerlook tegels!