Tafelzeil en tafelkleden

Je tafel op een mooie manier beschermen tegen viezigheid, beschadiging en intensief gebruik? Dit doe je met tafelbekleding. Binnen deze categorie is er een onderscheid te maken tussen tafelkleden en tafelzeil. Maar welke vorm van tafelbekleding past er dan bij jouw reden om deze over je tafel te kunnen leggen? Bij Superwoonwinkel.nl, onderdeel van Superwoonwinkel.nl die gespecialiseerd is in tafelbekleding, kun je beide soorten bestellen naar eigen wens en is daarmee specialist op het gebied van deze producten. Bij Superwoonwinkel.nl kun je terecht voor advies wat voor bekleding je nodig hebt en hoe je deze kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Tafelkleed over tafelzeil

Een tafelkleed ziet er erg netjes uit en is daarom zeer geschikt als je veel waarde hecht aan het uiterlijk van je interieur. Bij Superwoonwinkel.nl kun je kiezen uit verschillende tafelkleden die bij elk interieur passen. Tafelkleden hebben de overhand op tafelzeilen wanneer het belangrijk is dat er een bepaalde uitstraling gewekt wordt. Een tafelkleed geeft een gevoel van luxe en knusheid, waardoor deze vaak gebruikt wordt tijdens bijvoorbeeld een kerstdiner of in de lobby van een hotel. 

Tafelzeil over tafelkleed

Net als tafelkleden bieden tafelzeilen comfort en netheid en beschermen deze je tafel tegen beschadigingen of vuilheid. Een tafelzeil is in tegenstelling tot het tafelkleed goed voor intensief gebruik. Tafelzeilen zijn naast dat ze goed tegen een stootje kunnen bestand tegen vuil en kunnen eenvoudig schoongemaakt worden. Tafelzeilen zijn geschikter voor tafels waar veel aan gegeten, gekliederd of geknutseld wordt. Zelfs wanneer het tafelzeil veel gebruikt is behoudt het zijn netheid.

Kan je geen keuze maken?

Superwoonwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan tafelzeil en tafelkleden, geschikt voor ieder huishouden en voor een lage prijs. Weet je nu nog niet zeker welk van de twee je nodig hebt en hoe deze er dan uit moet zien? Dan kun je vrijblijvend om advies vragen bij de serviceafdeling. Samen met jou gaat de specialist kijken naar wat het beste bij je wensen en behoeften past, welke uitstraling hierbij hoort en hoe groot dit tafelkleed of –zeil moet worden. Alles is op maat te maken en aan te passen aan jouw voorkeuren.