Stickers voor binnen en buiten

Stickers laten drukken

Tegenwoordig worden er verschillende soorten stickers gebruikt, zowel binnen en buiten kun je ze gebruiken voor diverse doeleinden. Wil je bijvoorbeeld als bedrijf iets aangeven, uit veiligheid op de vloer? Met stickers laten drukken heb je al snel de goede sticker om te gebruiken, voor iedere ondergrond en diverse materialen. Natuurlijk wordt bij de stickers ook gedacht aan de veiligheid, stickers voor op de vloer zijn namelijk vervaardigd van antislipmateriaal zodat je er met een gerust hart ook bij nat weer overheen kunt lopen. Zo is er bij elke sticker nagedacht, over de functie die deze heeft. 

Stickers laten drukken

Kies de juiste vorm

Met de verschillende vormen die mogelijk zijn, kies je de vorm die past bij de functie van de sticker. Heb je een eigen vorm, dan kan deze ook worden gemaakt met stickers laten drukken. Op deze manier ontwerp je een unieke sticker, die speciaal voor jouw bedrijf is gemaakt. Natuurlijk is het materiaal van een sticker ook essentieel, op de website van novomark.nl zie je de verschillende mogelijk ook betreft de materialen en het gebruik. Je kunt een sticker naar wens af laten werken, genummerd of wil je er een transparante laag overheen laten zetten dan is dit mogelijk.

Veilig verzegelen van je producten

Moeten bepaalde producten beschermd worden, dan is het zeker aan te raden om een verzegeling sticker te gebruiken. Wordt er toch met de sticker geknoeid, of geprobeerd deze te verwijderen is dit direct zichtbaar. Door het unieke materiaal wat wordt gebruikt voor deze sticker, is het niet mogelijk de sticker te verwijderen en deze weer terug te plakken. De kleefkracht van de stickers nemen niet af, zodat ze ook na lange tijd nog goed blijven zitten op de producten. Bij deze stickers kun je ook kiezen uit verschillende vormen, zo zijn ronde, rechthoekige en vierkante verzegeling stickers mogelijk.