Specialist in kunstplanten

kunstplanten online

In de webwinkel van Maxifleur kun je eenvoudig kunstplanten online kopen, zij zijn de specialist als je het hebt over kunstplanten die eruit zien als echte planten. Van snijbloemen tot prachtige palmbomen die niet van echt te onderscheiden zijn, geschikt voor iedere locatie. Van een plantje op de huiskamertafel tot een grote palmboom die je in een zwembad kunt plaatsen om een tropische sfeer te creëren. Bij ons zit alles in het assortiment, meestal op voorraad dus dezelfde dag kun je er nog van genieten. Kijk eens rustig online rond in de webwinkel.

kunstplanten online

Stel je voor je komt je bedrijf binnenlopen in de hal, met in het midden een prachtige plantenbak met palmbomen en tropische planten. In de avond schitterend verlicht, een eyecatcher voor de omgeving. Want van buitenaf zijn de bomen en planten al te zien, de tropische kunstbomen van Maxifleur zijn van uitmuntende kwaliteit, van een afstand en van dichtbij geloof je niet dat ze gemaakt zijn van zijden. Niet alleen de klanten voelen zich welkom, ook de medewerkers voelen zich prettig om in deze omgeving te werken.

Minimaal onderhoud, maximaal genieten

kunstplanten online

Omdat de bomen en planten bijna geen onderhoud nodig hebben geniet je optimaal van je aankoop. Wil je kunstplanten online kopen dan kun je ook planten kopen met bloeiende bloemen, je geeft je plantenbak dan een beetje kleur. Door de speciale kleurbehandeling die de bloemen hebben gehad blijven deze zeer lange tijd mooi van kleur. Ook de bloeiende planten en bloemen vergeten weinig onderhoud, geregeld even het stof eraf vegen met een stofdoek is voldoende.