Ruime assortiment van Walra

dekbedovertrek

Bij Walra kan je natuurlijk veel verschillende soorten dekbedovertrekken kopen. Deze zijn in veel kleuren, prints en maten beschikbaar. Waarom zou je een leuk dekbedovertrek nemen? Dit kan ook veel redenen hebben bijvoorbeeld: het kan bij het juiste materiaal een betere nachtrust geven. Ook kan je met een overtrek je kamer helemaal laten matchen met je bed. In de onderstaande tekst ga je een groot deel van het assortiment in dekbedovertrekken zien.

Dekbedovertrekken voor je bed

Dekbedovertrek Vintage Cotton Jade: Als je gaat voor een uni overtrek dan kies je voor een schoonheid van eenvoud. Door de verfijnde details is dit de overtrek een aanwinst voor elke slaapkamer. Door gebruik te maken van een dikkere katoenen draad ontstaat er een stoere textuur. De speciale wassing geeft een vintage look en maakt de stof heerlijk zacht. Het overtrek is afgewerkt met een stoere jeans stitch rondom. Zo geef je je slaapkamer een luxe op subtiele wijze. 
Dekbedovertrek Ikat Dreams Cognac: Het dovertrek Ikat dreams heeft stoere ikat motieven in verschillende soorten die aansluiten bij het Indian summer thema. De slaapkamer krijgt hierdoor een speelse uitstraling. Het overtrek is verkrijgbaar in de kleurencombinatie wit en cognac en gemaakt van 100% katoen. 

Dekbedovertrek Country Love Petrol: Het overtrek Country Love heeft aan de voorzijde een Engels bloemenpatroon en aan de achterzijde stipjes op een witte ondergrond. Het is een echte eyecatcher en zorgt voor een romantische sfeer in de slaapkamer. De achterzijde van het overtrek met kleine stipjes geven een speelse look. 

dekbedovertrek

Matenoverzicht

Een ultieme nachtrust is nou wel verzekerd bij Walra. De Walra dekbedovertrekken en hoeslakens voelen heerlijk zacht op je huid en bevorderen een goede nachtrust. En dat is best wel belangrijk, want we brengen bijna de helft van de dag door in bed om te slapen. Je geniet bij het slapen pas echt als je hoeslaken strak om je matras zit en niet teveel verschuift. Ook het dekbedovertrek speelt hierbij een grote rol. De keuze van de maat is daarom ook heel erg belangrijk. Welke maat overtrek en hoeslaken pas er om mijn bed? Bij het uitzoeken van een nieuw overtrek en/of hoeslaken, is het natuurlijk van belang dat je het juiste formaat kiest. Maar welk hoeslaken en omtrek heb je dan nodig? Het matenoverzicht op de website helpt jou precies te goede maten te kiezen. 

Verzending van Walra

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail vind je een Track&Trace link waarmee je je bestelling kunt volgen. Op het moment dat je order is verzonden gaan wij ons best doen jouw gekochte Walra producten zo snel mogelijk te verzenden. Op dit moment zijn de levertijden langer dan je gewend bent van Walra. Onze levering wordt gedaan door DHL. We proberen alle pakketten volgende dag in huis te sturen.