Raamfolie is iets bijzonders!

 

 

Natuurlijk wil een woning leuk aankleden. Jijzelf moet je eigen woning mooi vinden, daar gaat het uiteindelijk om. Vandaar dat ik het vandaag met jullie lezers over raamfolie ga hebben. Ik vond mijn woning vanaf de buitenkant erg saai ogen, en ik wilde hier verandering in gaan brengen. Ik wilde iets met mijn ramen gaan doen, want die zijn erg groot en daar kon ik zeker iets aan versieren, waardoor de buitenkant minder saai zal zijn. Een vriendin van mij vertelde over de website windowdeco.nl. Ik nam een kijkje op deze site en ik kon hier dus raamfolie bestellen. Ik kon een gesneden raam folie ontwerpen laten maken, die ik dan kon gaan plaatsen op mijn raam. Ik vond dit een leuk idee want ik kon met deze folie, mijn ramen gaan versieren. Ik nam contact op met het bedrijf, en ik liet een paar ontwerpen maken!

Echte top ontwerpen!

De ontwerpen werden snel geleverd, er was sprake van een goede service. Natuurlijk heb ik de folie gelijk gebruikt, en op mijn ramen gedrukt. Het ziet er super mooi uit. Van buiten heeft mijn woning nu veel meer sfeer, en is het niet meer zo saai. Ik ben erg blij met deze aankoop. Mijn woning was al top, maar is nu perfect. Wil jij een woning versieren? Neem dan een kijkje tussen de ontwerpen van windowdeco.nl. Het is een aanrader voor iedereen!