Perfecte timmerbedrijf Zoetermeer

timmerbedrijf zoetermeer

Welkom bij timmerbedrijf Zoetermeer ,de eerste keuze voor op maat gemaakte meubels en timmerprojecten. We zijn erg blij dat je onze website hebt gevonden. We tonen hier verbluffende resultaten die je thuis of op kantoor kunt creëren met onze timmerwerkoplossingen op maat van de individuele specificatie van de klant.

timmerbedrijf zoetermeer

Wie zijn we?

Timmerbedrijf Zoetermeer is een team van vriendelijke, betrouwbare ambachtslieden die zich inzetten voor het transformeren van huizen en bedrijven. Je kunt zien waarom we onze reputatie hebben verworven voor superieure resultaten in onze portfolio. Heb je een project in gedachten? We zorgen eveneens dat we aan alle vereiste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voldoen.

Onze diensten

timmerbedrijf zoetermeer

Adviseren :Reken op ons deskundig advies in elke fase van het proces om ervoor te zorgen dat de op maat gemaakte timmeroplossing voor jou werkt. Ontwerp: Profiteer van een individuele service op maat van jouw behoeften en budget. Bouwen: Zie hoe jouw visie tot leven komt terwijl wij uw idee tot leven brengen en dit met de beste materialen realiseren. Duurzaamheid :Geniet jarenlang van de op maat gemaakte projecten dankzij onze professionele en gepersonaliseerde benadering van nazorg.

Enkele projecten…

  • Op maat gemaakte inbouwkasten,de oplossingen voor lastige, verspilde ruimtes
  • Installatie en reparatie van(voor)deuren
  • Glijdende boekenkastdeuren en bureaus met afsluitbare lades
  • Op maat gemaakt meubilair, zoals een dressing, een tafel, een kast…

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken waarom zoveel mensen bij ons terecht voor hun timmer- en schrijnwerkbehoeften.