Op zoek naar woonruimte?

Personeelshuisvesting

Komt er personeel uit een ander land, of uit de andere kant van Nederland dan wil je deze een goede slaapplaats aan kunnen bieden tijdens het verblijf. Of dit nu een maand is, of de mensen blijven een jaar om misschien werkervaring op te kunnen doen. of je nu een vrijstaande woning zoekt, of een lekker knus appartement geschikte personeelshuisvesting is mogelijk. Bij nl-housing.nl weten ze precies wat wel en niet gewenst is, iedere woning is voorzien van de faciliteiten die je nodig hebt.

Personeelshuisvesting

Voorzien van alle opties

Bij het huren van personeelshuisvesting wil je voor je werknemers natuurlijk alleen het beste, alle woningen bij nl-housing.nl zijn voorzien van alle gemakken. Internet, televisie, water en gas is allemaal geregeld en hoef je geen zorgen over te hebben. Voordeel hierbij is ook dat je altijd een complete prijs betaald, geen rekeningen achteraf waar je niet meer op gerekend hebt. Helder en duidelijk, zo weet iedereen waar die aan toe is.

24 uur per dag bereikbaar

Bij het huren van personeelshuisvesting is het belangrijk dat er altijd iemand bereikbaar is als er een probleem optreedt, bij nl-housing.nl hoef je hier geen zorgen over te hebben. 24 uur per dag 7 dagen in de week zijn zij bereikbaar als er zich een probleem voordoet, een telefoontje is voldoende om de huurder van zijn probleem af te helpen.Door deze flexibele houding is het fijn om een huis te huren, en altijd te genieten van de uitstekende service.