Op zoek naar een broekstuk

broekstuk

Als mijn kind thuis zal komen met het verhaal dat zijn broekstuk is, dan zal ik in eerste instantie best wel kwaad worden. Maar hier hebben wij het niet over kledingstukken, maar over verlengingsstukken van buizen. In de kwekersmond ook wel Y stuk genoemd, en is te verkrijgen bij de growexpert. Er zijn hier zoveel producten te bestellen dat het bijna onmogelijk is dat jouw oogst zal mislukken. 

Wanneer jij op zoek bent naar een leuke hobby of bezigheid, dan kan ik je voorstellen om eens je eigen plantjes te gaan kweken. De medewerkers van de Growexpert kunnen je hiermee helpen.  broekstuk

Een leuke bezigheid

Elke morgen loop ik mijn tuin in om te kijken of de plantjes, die ik aan het kweken ben, al vruchten hebben die rijp zijn om te eten. Gisteren heb ik nog een bakje aardbeien kunnen plukken, maar vandaag moet ik helaas zonder doen. Maar gezien de bomen en struiken die ik zelf heb gekweekt aardig vol hangen met bloesems beloofd het een zeer lekkere zomer te worden. Met heel veel verschillende soorten fruit.

Bij de Growexpert kan je zoveel accessoires kopen, te denken aan een broekstuk, een ventilator tot kweektenten, bijna alles is hier wel te koop voor jouw eigen kweek.