Online winkelen in een woonwinkel

actuele rente

Online winkelen blijft favoriet, en terecht. Wat ook terecht favoriet is, is online winkelen in een woonwinkel. Wat je ziet moet immers bij je thuis komen te staan, dus hoe het in de showroom erbij staat is secundair. Lees in deze tekst over de voordelen van online winkelen in een woonwinkel.

Aankopen laten bezorgen is al oud

Vroeger werd nagenoeg alles bij de consument thuisgebracht. Pas later toen particulieren zelf een auto hadden kwam de trend om aankopen te gaan halen. Het zal je niet ontgaan zijn dat door een virus een lange tijd niet de winkels open konden, en toen waren we in feite terug bij af. Altijd maar met een auto producten gaan halen werd weer ouderwets laten bezorgen. We zijn nog niet terug op het punt aangekomen dat een bakker in een dorp met een mand vol broden de producten af gaat leveren, maar toch hebben we met het aantal online aankopen voortdurend een nieuw record.

Zichtgarantie is een uitkomst

Wat je ook koopt in een woonwinkel, het is belangrijk dat het bij je thuis staat. Daarvoor is maar één oplossing en dat is de aankoop in huis halen. Het voordeel van online winkelen in een woonwinkel is dan die zichtgarantie, en mocht het niet in je woning passen, dat je het dan retour kan sturen. Het beste is natuurlijk als je het gratis terug kan sturen naar een antwoordnummer. Je bestelt het product waarvan je denkt dat het goed in je woning staat, het wordt bezorgd, en dan kun je het pas echt zien of het een goede aankoop is, of niet. Zichtgarantie is trouwens geen extra service van de woonwinkel, maar een recht bij online aankopen.

Naast de online shop ook een fysieke winkel

Ideaal is als een zaak naast een online shop ook nog een vestiging heeft waar je naartoe kan gaan. Van oudsher heeft een meubelboulevard een bezorgservice, een woonwinkel met een bezorgservice is dan een kleine stap voor een bedrijf. Voor veel consumenten geeft een fysieke winkel naast een online shop vertrouwen, het idee dat je naast online winkelen bij een woonwinkel ook naar die zaak toe kan gaan. Het zal natuurlijk fair zijn, als je iets koopt in een fysieke winkel dat je dan ook een tijd zichtgarantie hebt, maar je kan beter op zeker spelen en alleen online winkelen in een woonwinkel. Dan weet je zeker dat je de aankoop rustig thuis kan bekijken omdat het een recht is.

Bron: Intens Wonen