Omarm het effect van natuurlijk licht in je woning met plissé gordijnen

Niets zo heerlijk als vroeg in de morgen in je eigen woonkamer in de zon te zitten. Heerlijk genieten van een kop koffie of thee terwijl de eerste zonnestralen van de dag op je huid nagloeien. Maar ’s middags, wanneer de wereld om ons heen inmiddels volledig ontwaakt en op de been is, heb je toch liever dat niet jan en alleman zomaar naar binnen kan kijken. Een lastige situatie waar een passende oplossing voor gevonden moet worden. Gelukkig zijn daar plissé gordijnen. Een inventieve constructie die lichtdoorlatend is en gelijk een hoop allure aan je woning en je interieur geeft. Lijkt het je wel wel, dit type gordijnen in je woning? We vertellen je er graag maar over.

 Lichtdoorlatend en privacybeschermend

Veel mensen kiezen nog voor zware gordijnpartijen. Dat kan natuurlijk ontzettend mooi zijn, maar je hebt eigenlijk maar twee keuzes: of je laat ze helemaal open, of je dekt heel je ramen af. Het voordeel van plissé gordijnen is dat je ontzettend veel opties hebt. Door het inventieve systeem kun je namelijk alle kanten op. Het top-down/bottom-up systeem zorgt er namelijk voor dat je het gordijnen via een rails over de hele lengte van het raam kan verschuiven. Dat betekent dus dat je het ook boven los kunt maken en bijvoorbeeld helemaal naar onderen kunt verplaatsen.

Voor ieder wat wils

Door dit handige systeem kun je de gordijnen van plissestof precies zo aanpassen aan jouw wensen. Wil je heerlijk genieten van het zonnetje? Schuif ze dan volledig omhoog. Toch behoefte aan wat privacy? Plaats de gordijnen dan in het midden van het raam zodat je wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken maar dat er nog wel daglicht naar binnen kan vallen. Bij Cirluna kun je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat er iets bijzit wat aan al je wensen voldoet.