Nieuwste kleurentrends voor in huis!

De populaire verfkleuren zijn dit jaar erg gevarieerd. Wij garanderen je dat er zeker iets naar jouw smaak tussen zal zitten. We zien dit jaar vooral rustiger en neutrale kleuren terugkomen in het interieur. Deze kleuren helpen bij het accentueren van de verfijnde elementen in het interieur. In dit artikel bespreken we alle kleurentrends in 2020 voor het interieur.

Geeltinten

Iedereen weet inmiddels wel wat de basiskleuren met een ruimte kunnen doen. Geel en andere geeltinten geven je een warm gevoel. Verfkleuren in Franse vanille werken in 2020 perfect als het gaat om het visueel vergroten van een kamer. Geeltinten zijn ook perfect voor een kamer in huis zonder ramen. De wanden van een badkamer in Franse vanille zullen bijvoorbeeld het hele interieur van die ruimte aanvullen. Vooral de matte look is in dit jaar. Deze look kan je creëren door Sikkens Alphacryl Pure Mat SF te combineren met elke kleur naar keuze.

Mint

Mint is een gewilde kleur dit jaar. Groen wordt geassocieerd met de natuur en rust. Daarom maakt het de persoon, die naar die kleur kijkt, kalm en ontspannen. Mint is een mengsel van geel, blauw en groen. Mint is een kleur die ook goed gecombineerd kan worden met allerlei soorten accessoires. De kleur doet het goed met goud, maar ook zilver staat leuk. Ook een Ibiza stijl past bij deze kleur.

Hazelnoot

Hazelnoot wordt dit jaar veel gebruikt in de woonkamer. Hazelnoot staat in de lijst met de kleuren, die verantwoordelijk zijn voor ontspanning. Omdat het een donkerdere tint beige is, is het een ideale achtergrond. Als je besluit om de muren in een kamer een hazelnootkleur te geven, komt alles in de ruimte mooier uit. Dit is ook mooi in combinatie met een mooie gelakte houten vloer. Hiervoor kan je mooi de Sikkens Rubbol BL Magura gebruiken. Voor een duurzaam resultaat.