Mooie herinneringen aan bijzondere tafels

Bijna iedereen in onze familie heeft bijzondere tafels in de woonkamer staan. Het idee kwam van mijn broer, hij was ooit eens bij een expositie van Wilfred Kalf geweest en zag hier mooie meubelstukken staan. Al deze pronkmodellen waren door Wilfred ontworpen en gemaakt. Je kan wel nagaan dat elk model een uniek exemplaar is en die je nergens in een winkel zal tegen komen. 

Onze oma was onlangs overleden en de hele familie was daar kapot van. Zij was ook een bijzonder mens waar wij bijna elke zondag als kinds af aan al heen gingen. In de tuin had oma een grote boom staan, waar wij altijd omheen speelden. 

Een tweede leven voor de boom van oma

Omdat een neef van mij in het huis van oma zal gaan wonen, hoefden wij niet binnen een korte tijd het huis leeg te hebben. Echter was er wel één ding wat hij graag weg wilde hebben en dat was de grote boom in de achtertuin. Zo kwam het idee om van deze boom bijzondere tafels te laten maken door Wilfred Kalf. Zo had iedereen een herinnering aan oma en de grote boom in haar tuin. Wilfred heeft aan onze wensen voldaan en nu staan er mooie tafels in ieder zijn woonkamer te pronken.