Mijn kunststof kozijnen als nieuw

Na een verschrikkelijk stormige onweersbui was ik ten einde raad. Niet alleen de planten op mijn balkon, maar ook mijn raamkozijnen hadden heel wat te verduren gehad. Ik ben blij met de indeling van mijn huis en vind dat je dingen niet moet vervangen tenzij ze echt niet meer kunnen, dus ik baalde flink bij het idee nieuwe plastic raamkozijnen te moeten aanschaffen. Dit zowel door de kosten die eraan vastzitten, als door mijn ethische overwegingen. Ik ben er namelijk van bewust dat plastic moeilijk te recyclen is en dat het weggooien ervan schadelijke effecten heeft op ons milieu. Heel erg blij was ik daarom toen ik erachter kwam dat Mr. Vinyl kunststof kozijnen repareren aanbiedt. Ik wist niet dat dit mogelijk was en kon me er niks bij voorstellen, maar het bleek absoluut mogelijk. Ik vroeg een offerte aan via de website en had enkele dagen later kunststof kozijnen als nieuw!

 Mijn ervaring

Ik was zodanig enthousiast dat ik mijn ervaring ook met de buren heb gedeeld, die net als ik schade door het onweer hadden opgelopen. Zij zijn mij maanden later nog steeds enorm dankbaar. De servicemonteurs van Dr. Vinyl zijn aardig en professioneel, en gaan zodra ze aankomen aan de slag met duidelijk plezier in hun werk. Het is verfrissend om te zien!