Meubels van Bree’s New World

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels dan wil je natuurlijk je huis inrichten naar jouw eigen smaak. Bree’s New World is een woonmerk waar het gaat om lef en veelzijdigheid. In de gehele collectie zie je deze stijl terug. Het zijn moderne meubels die door een veelzijdige look makkelijk in verschillende interieurstijlen kunnen worden gezet. Veelzijdigheid in de meubelstukken wordt gezien in de vormen, de kleuren en de rondingen. Daarnaast zijn de strakke hoeken van de meubelen kenmerkend voor Bree’s New World. 

De unieke stijl van Bree’s New World

Omdat een bepaalde stijl wordt aangehouden herken je snel meubelen van het merk Bree’s New World. De unieke stijl kun je dan ook in verschillende woonstijlen terug laten komen. Denk hierbij aan de afwerking van de stoelen waarbij subtiele materialen zoals soepel leer en luxe stof worden gebruikt. Daarnaast zijn de slanke stoelpoten kenmerkend in de designs. Dit staat goed bij een industrieel interieur of juist een heel landelijk interieur. Het merk heeft dan ook een uitgebreide collectie meubelen die veel mensen aanspreken. Je kunt verschillende meubelstukken vinden die allemaal goed tot zijn recht kunnen komen in je interieur. Je kunt een meubelstuk vervangen of een compleet andere set zoeken. Wat je smaak ook is, binnen de collectie vind je altijd wel geschikt items die binnen jouw interieur passen.

Een luxe woonmerk

Bree’s New World is een luxe merk. Het merk straalt in alles luxe uit. De kwalitatieve materialen met oog voor detail in de afwerking maakt het tot een luxe woonmerk. Dit merk heeft een zeer uitgebreide collectie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten stof en leer. Hierdoor kan je de perfecte kleur en look uitzoeken die bij jouw woonstijl past. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld eetkamerstoelen met of zonder armleuning. Je kunt ook kiezen voor een eetbank of barstoelen aan een bartafel. Je kunt kiezen tussen ronde vormen of strakkere vormen, waarbij de veelzijdigheid en het lef van Bree’s New World altijd zichtbaar blijft. Wat je ook zoekt, dit merk heeft een ontzettend uitgebreide collectie.

De nieuwste lijn van Bree’s New World

Dezelfde strakke look van de eetstoelen van De Ruijtermeubel zijn terug te vinden in de tafels en banken. Deze strakke look lijkt ontzettend goed bij de karakteristieke vormen die de meubels hebben. Bij het merk Bree’s New World is het gehele meubelstuk goed doordacht. Als je nieuwe meubels gaat kopen is de kwaliteit en comfort belangrijk. Omdat er bij dit merk goede materialen worden gebruikt zul je dit zeker ervaren. Het merk onderscheidt zich van andere merken door het designer zitgemak. Vaak zie je mooie design stoelen die niet lekker zitten of hele comfortabele stoelen die geen mooi design hebben. Ook het design van het zitvlak en rugvlak is goed doordacht. De banken, stoelen en eetkamerstoelen zitten dan ook zeer comfortabel.