Maak jouw restaurant perfect met een trap van Veijer Trappen

Veijer Trappen

Grond is tegenwoordig best duur, en als je een horecagelegenheid wil openen wil je dus zoveel mogelijk gasten kunnen ontvangen op de grond die je hebt. Meerdere verdiepingen zijn dus een noodzaak. Maar de inrichting van je restaurant is bijna net zo belangrijk als het eten zelf. Daarom is zijn er bedrijven als Veijer Trappen. Zij kunnen voor een trap zorgen die perfect bij de rest van jouw restaurant past. Zo zorgen ze ervoor dat jouw gasten helemaal niet meer doorhebben dat er een trap is.

Veijer Trappen

Wat kan je met de extra verdieping?

Je wilt je restaurant het liefst gelijkvloers hebben, dit is fijn voor de bediening en voor gasten die wat minder goed te been zijn. Daarom raden we je aan om de bovenverdieping op normale dagen vooral in piekuren te gebruiken, en om gasten die minder goed te been zijn op de begane grond een plek te geven. De bovenverdieping is vooral goed bruikbaar voor het organiseren van evenementen. Normaal kwam een receptie of jubileum in conflict met de rest van de gasten, maar door evenementen op de bovenverdieping te organiseren voorkom je overlast.

Kies een trap die perfect bij het interieur past

Als je een trap op maat laat maken is bijna alles mogelijk. Je hoeft jezelf dus niet te beperken tot een trap van houten planken. Je kan bijvoorbeeld een glazen trapleuning gebruiken om de trap minder opvallend te laten zijn zonder dat je daarvoor de veiligheid moet opofferen. Maar ook als je de trap juist wel opvallend wil maken is dat een optie. Een opvallende trap kan namelijk een perfecte toevoeging zijn aan een industrieel interieur. Maar de mogelijkheden zijn te veelzijdig om in dit artikel te worden opgenomen, dus we raden je aan om contact op te nemen met een trappenfabriek.