Loungebank voor buiten

Dutch-Riviera-Logo-360x82Een comfortabele loungebank voor buiten

Als eigenaar van een strandterras ben ik afhankelijk van het seizoen. Dat maakt het werk spannend, maar ook afwisselend. Bij het doorbreken van de eerste zonnestralen komt alles tot leven. Dan strijken de eerste toeristen en dagjes mensen neer op zoek naar warmte en een lekkere kop koffie. Een comfortabele loungebank voor buiten is dan geen overbodige luxe. Helaas gaan veel loungebanken niet lang mee. Door inwerking van zon, zand en zeewater hebben terrasmeubels heel wat te lijden. Toch heb je als ondernemer maar al te vaak een beperkt budget. Ik vond de oplossing bij Dutch Rivièra. Want hier kun je terecht voor uiterst betaalbare loungebanken met waterbestendige bekleding.

loungeset-bbq tuinkussens-op-maat-700x500Een investering die zich terugbetaalt

Inmiddels heb ik de loungemeubelen alweer enkele maanden staan. En ik moet zeggen: ze vallen beslist niet tegen. Het is de eerste keer dat ik het aandurfde om voor wit te kiezen. Toch zijn de meubelen eenvoudig afneembaar. Ze zijn vuilafstotend en weerbestendig. In combinatie met tafels van teak en palmbomen waan je je in exotische sferen. Reden temeer voor mijn klanten om te kiezen voor het allergezelligste terras! Wegzinkend in de loungebanken genieten ze volop van de zon. Mijn werknemers en ik hebben geen klagen, of het moet zijn dat we nauwelijks nog rust kennen. Loungebanken voor buiten zijn een waardevolle investering. Of meer nog: ze betalen zichzelf razendsnel terug!