Klassieke houten kozijnen

Het uiterlijk van uw huis is belangrijk. Deze bepaald namelijk de sfeer van uw huis, en hoe uitnodigend deze is voor eventuele gasten of vreemden. Klassieke houten kozijnen zijn dé oplossing voor een stijlvol huis, en zijn naast hun uiterlijk ook nog eens functioneel. Een klassiek houten kozijn geeft een bepaalde uitstraling die geen enkel ander kozijn kan overtreffen. Natuurlijk kan deze nagemaakt worden, maar dat is nooit het zelfde als het origineel. Bij Pascal Ramen en Deuren maken wij de kozijnen speciaal op maat voor uw toepassing, zodat u een uniek kozijn krijgt tegen een betaalbare prijs. 

Pascal houten kozijnen

Ouderwetse panden hebben vaak van vroeger al klassieke houten kozijnen. Wanneer een gebouw toe is aan renovatie, zijn de kozijnen natuurlijk ook nodig. Zo behoud uw pand de klassieke ouderwetse sfeer, met originele sterke houten kozijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om een houten kozijn te laten maken voor een nieuwbouwhuis, die een unieke uitstraling wil. 

Houten kozijnen hebben veel verschillende voordelen tegenover kunststof kozijnen of andere soorten. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Klassieke houten kozijnen hebben een lange levensduur, mits deze goed onderhouden worden. Het hout is recyclebaar en gaat lang mee, waardoor dit product met alle recht duurzaam te noemen is. 
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk te bewerken. Wilt u deze kozijnen repareren? Dit kan gemakkelijk. Ook kan u deze een unieke vorm geven, of een mooi kleurtje geven. Hout is gemakkelijk te bewerken, en bied eindeloze toepassingen.
  • Hout heeft zeer goede isolatiewaarden, wat gunstig is tegen warmte of kou. Het houd zowel warmte als kou. Daarnaast zorgt het ook voor een goede geluidsisolatie. 

Bij Pascal Ramen en Deuren bieden wij kozijnen aan gemaakt uit hout van hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken twee verschillende houtsoorten, Meranti en Mahonie. Deze houtsoorten zijn hardhoutsoorten, die worden geleverd onder het KOMO-keurmerk. Het produceren van het houd gebeurt volgends het KVT, waardoor u als klant er op kan vertrouwen dat uw product jarenlang meegaat, en ook nog eens voldoet aan alle wetten en regelgevingen. 

Het hout is ingekocht volgens FSC-Keurmerk, zodat wij bijdragen aan de bescherming van bossen. Zo zijn houten kozijnen van Pascal niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook duurzaam en veilig. 

Pascal Ramen en Deuren

Naast kozijnen kan u uw product ook volledig compleet maken door middel van glas, zowel dubbelglas als triple glas of veiligheidsglas. Wij hebben allerlei verschillende soorten glas. Daarnaast kan u ook kiezen voor een klepraampje of ventilatierooster, of bijvoorbeeld een vorm van insectenwering. De opties zijn daadwerkelijk eindeloos!

Wij zorgen er voor dat alles netjes op zijn plek wordt gezet en goed geplaatst wordt. Pascal neemt alle werkzaamheden over voor een prachtig en werkend geheel. De opties zijn eindeloos. Kan u het bedenken, dan kunnen wij er voor zorgen! Bekijk nu ons brede assortiment aan producten op onze website, en vind de mooiste klassieke houten kozijnen die bij u passen. 

Ook kan u gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen bij onze showroom in Deurne. Ook kan u contact opnemen met ons via onze website. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen, voor uw klassieke houten kozijnen. Bekijk het nu snel!