Keuze maken in raamdecoratie

Slaapkamer

Het uitkiezen van raamdecoratie kan nog een hele opgave zijn. Je moet aan veel zaken denken: past het bij mijn interieur, is het wel geschikt voor de ruimte, is het wel stijlvol? Vele vragen dus, lees snel verder hoe je het beste raamdecoratie kan uitzoeken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ontzettend geschikt voor in de slaapkamer, dit om meerdere redenen. Ten eerste laat het geen licht door, dit in tegenstelling toe gordijnen of lamellen. Daarnaast maakt het gordijn uitrollen amper tot geen geluid, in vergelijking tot lamellen die wel heen en weer kunnen klapperen.

Jaloezieën

Jaloezieen zijn de perfecte raamdecoratie en dan vooral een houten jaloezie. Houten jaloezieen zorgen namelijk voor een huiselijke sfeer terwijl het wel stijlvol en strak blijft. Daarnaast kan het ook heerlijk zonlicht doorlaten. Het mooie aan dit soort raamdecoratie is ook dat het makkelijk te onderhouden is, even afstoffen en klaar. Dit scheelt je een hoop gedoe en tijd!

Gordijnen

Gordijnen zijn ook een veel gekozen optie. Met gordijnen kun je eindeloos fantaseren over de print of kleur die je wil, waarschijnlijk bestaat het al en kun je het eenvoudig bestellen. Het is wel aan te raden om na te denken wat de functie moet zijn, moeten ze juist licht doorlaten of tegenhouden? Kies voor beige als het licht moet doorlaten en een donkerdere kleur als het licht moet tegenhouden.

Schrijf je keuzes op weeg het af en ga ervoor! Voor meer informatie over jaloezieen kun je terecht bij 123 jaloezie.