Je woonkamer compleet met meubels en accessoires

Ben jij op zoek naar een woonkamer compleet met alles erop en eraan? Het is tijd om slim Hollands efficiënt met je tijd om te gaan. Door een van te voren samengestelde set van meubels en accessoires te bestellen kom je al een heel eind. Kijk rond en ontdek de mooiste aanbiedingen voor landelijke en industriële sets. Binnen de kortste keren heb jij je woonkamer compleet. De onderdelen worden aan huis gebracht en door alles op één plek te kopen is er een flinke korting. Maar welke vibe past goed bij jouw lifestyle? Lees verder en kom erachter of jij beter voor woonkamer compleet in een landelijke, een industriële of een klassieke stijl kan gaan.

Een woonkamer compleet in landelijke stijl

Als je denkt aan een landelijke stijl dan denk je aan het platteland. Je voelt je helemaal thuis in de gezellige vibe en bent omringd door warme kleuren en open ruimte. Je ziet dat er veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen in hun eigen kleur, maar dat alles tegelijkertijd erg stevig is gebouwd. Door te kiezen voor lichte kleuren lijkt de kamer groter dan die eigenlijk is en dat geeft een mooi effect. Wanneer je gaat voor een landelijk thema is het belangrijk de kleuren en patronen neutraal te houden. Net zoals de lichte kleuren geeft dat meer ruimte. Als je een bijzonder grote kamer inricht, is het juist fijn om een paar donkere tinten te gebruiken. Dat geeft de kamer een intiemere sfeer.

Industriële en moderne meubel sets

Ben jij gek op de vibe die vrijkomt wanneer je veel rauwe, onbewerkte materialen samen gebruikt? Word je gelukkig van de kleur van staal en hout terwijl je de ruimte om je heen zo open mogelijk houdt? In plaats van de ruimte te vergroten met lichte kleuren vergroot je de ruimte door het zo leeg mogelijk te laten. Dit geeft een bijzondere sfeer die doet denken aan een fabriekshal. Een industriële stijl is perfect voor thuiswerken omdat de openheid een boost geeft aan je creativiteit. Een woonkamer compleet in een moderne stijl is minder rauw maar even overzichtelijk. Hier zie je heel veel strakke, rechte lijnen samen met grijs, wit en zwarte kleuren. In een industriële kamer kan je soms nog een enkel kleurrijk deel gebruiken voor effect. Bij een moderne stijl blijft alles strak en egaal.

De klassieke woonkamer compleet

Warmte staat centraal als je probeert je woonruimte in te richten in een klassieke stijl. In tegenstelling tot de landelijke, industriële en moderne combinaties kan je in een klassieke woonkamer compleet volop gebruik maken van patronen. Ingewikkelde precieze patroontjes bewegen over de meubels en accessoires. De warme tinten van hout en gekleurde stof zijn sierlijk en elegant. Alle onderdelen zijn ambachtelijk vervaardigd en geven het geheel een harmonieuze, luxe uitstraling. Als je houdt van de warmte maar de klassieke stijl net iets te ver gaat, probeer dan een Scandinavische stijl. Dat gebruikt klassieke elementen maar werkt met het “less is more” principe. Dan behoud je de luxe maar haal je meer licht in huis om de donkere winternachten van het noorden te doorstaan.