Je huis mooi inrichten

beton cire

Plavuizen waren in de jaren 80 en 90 erg populair. Daardoor ligt er in iets oudere woningen vaak nog een plavuizen vloer. Misschien vindt u deze niet mooi of is de vloer beschadigd? Dan kunt u gelukkig de plavuizen vloer laten verwijderen. Hierna kunt u natuurlijk zelf kiezen of u de vloer wilt vervangen voor keramische tegels of natuursteen. Dit soort tegels ogen een stuk moderner en u kunt kiezen uit een ruim assortiment.

Vergis u niet, het vervangen van een vloer kan uw woning een hele andere uitstraling geven. Wilt u een moderne look creëren in uw woning? Dan zijn aanpassingen aan de vloer en wanden twee opties waar u het meeste profijt uit kunt halen. Door de plavuizen vloer te laten verwijderen, kunt u in een oogopslag uw woning een hele andere uitstraling geven. Vooral is je dit doet in combinatie met openslaande deuren. Het verwijderen van een plavuizen vloer hoeft ook helemaal niet duur te zijn en zo zo kunt u dus voordelig een nieuwe sfeer in uw woning of bedrijfspand creëren.

Kosten plavuizen vloer verwijderen

Voordat u een plavuizen vloer laat verwijderen, wilt u natuurlijk eerst weten wat dit project in totaal gaat kosten. Er zijn meerdere prijsbepalende factoren die de totale kosten bepalen, hierbij kunt u denken aan:

  • Het aantal ruimtes
  • Het aantal m2 de te verwijderen plavuizen
  • Afmetingen van de plavuizen
  • Puin afvoeren
  • Zijn de plavuizen verlijmd of in zandcement gelegd?