Interieurkriebels

glazen douchewand

Woon jij al een aantal jaren in je huidige huis en wil je wel eens een andere stijl? Dat kan uiteraard. Alles is mogelijk wat interieur en glazen douchewand betreft.

Denk aan de meubels. Hier is de wereld aan aanbod verkrijgbaar. Kijk maar eens bij de folders die praktisch elke week in de brievenbus vallen. Hier zit standaard wel iets bij van een meubelaanbieder.

Of wat te denken van de keuken? Begint deze slijtagesporen te vertonen? Lopen de laadjes niet meer zo lekker of vallen de deurtjes er bijna uit? Tijd voor een nieuwe. En keukens zijn er ook genoeg. Een kleine zoekopdracht op internet leert ons dat je binnen een straal van tien kilometer waar je ook woont keukenaanbod hebt.

En dan hebben we nog de badkamer. Deze wordt vaak ook als eerste aangepakt als iemand een ander huis betrekt. Hieronder gaan we in op het inrichten van deze badkamer.

glazen douchewand

Herinrichten badkamer

Wil je wel eens wat anders op het gebied van de badkamer? Dan kun je veel kanten op. Er zijn heel veel stijlen mogelijk. Zodoende is er altijd wel wat te vinden wat binnen jouw smaak valt.

Om te beginnen een douche. Sommige mensen kiezen voor een douche in een bad. Een bad is superfijn om in te ontspannen en relaxen. Maar vanuit praktisch oogpunt zou ik toch ook kiezen voor een aparte douche. Mits je natuurlijk ruimte hebt voor beiden. Anders moet je een goede keuze maken.

Ga je voor een gescheiden douche? Dan zou ik een mooie douchecabine plaatsen. Met een douchecabine voorkom je dat de hele ruimte nat wordt.

Qua douchewand zou ik kiezen voor een wand van glas. Door glas te gebruiken lijkt je complete ruimte groter. Ook heb je meer lichtinval in de gehele ruimte als je glazen wanden plaatst. Kies je voor stenen muurtjes, dan blokkeren deze het licht en wordt het al snel wat donkerder. Hierdoor oogt de ruimte kleiner.

Een glazen douchewand heeft meer voordelen. Deze glazen douchewand is namelijk mooi glad. Dit bevordert het schoonmaken. Bij een douchewand met tegels bijvoorbeeld heb je altijd voegjes. Deze voegjes kunnen snel vies worden door het vocht.