Ik ben opzoek naar een aantal bankstellen

Bankstellen

 

Bankstellen

 

Ik ben opzoek naar mooie bankstellen, om een lege ruimte op te vullen. Een tijdje geleden ben ik iets voor mijzelf begonnen met mijn kantoor aan huis. Uiteindelijk groeide mijn bedrijf zo snel dat ik een paar medewerkers moest gaan aannemen waarvoor ik eigenlijk geen ruimte meer had thuis. Dus ging ik opzoek naar een kantoor waar ik meer ruimte had. Ik had bijna alle ruimtes gevuld op een na en die wil ik graag opvullen met mooie zit meubels.

Mijn kantoor is vrij basic ingericht, met niet te veel poes pas. Daarom zocht ik ook paar kleurrijke banken van een goede kwaliteit, zodat ze zolang mogelijk mee zouden gaan. Omdat ik al mijn zit meubels graag allemaal op een website wilde bestellen, inplaats van elke zit meubel bij een ander bedrijf te gaan kopen. Was dit nog best lastig om te vinden.

Uiteindelijk kwam ik uit op de website van wortman.nl terecht. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment wat betreft meubilair, zo ook zit meubels waar ik naar opzoek was. Qua bekleding hebben zij keuze uit maar liefst 50 verschillende stofsoorten en meer als 30 ledersoorten. Daarom had ik keus genoeg.

De keuze die ik maakte

Zoals ik al eerder aangaf wilde ik kleurrijke bankstellen voor in mijn nieuwe kantoor. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een gele en blauwe bank. En om het af te maken een lichte stoel, voor erbij. Omdat deze zit meubels helemaal op maat en naar mijn wens worden gemaakt, moest ik even wachten. Maar dat was het wachten zeker waard want wat waren de zit meubels mooi toen ze binnen kwamen, nog mooier dan op website! Als ik in de toekomst mijn kantoor weer ga uitbreiden ga ik zeker terug naar Wortman!

Bankstellen