Hier kunt u een tafel op maat laten maken

Op een zondagmiddag wilde mijn vrouw eens iets anders hebben. Zij wilde een tafel op maat laten maken voor in de woonkamer. Dit vond ik een gek idee in de eerste instantie. Het werd echter interessanter, omdat zij gelijk kreeg van mij. Wij hebben een rare vorming van onze woonkamer en dit neemt redelijk veel ruimte in beslag. Wij hebben iemand nodig die goed met onze krappe ruimte kan werken, maar het toch ruim kan maken.

Zoektochtfoto5-640x427

Zelf hebben wij geen kennis in deze branche en kennen wij niemand wie onze klus aankan. Daarom leek het ons verstandig om een bedrijf te zoeken op het internet. Ook wilde ik in onze omgeving rondvragen naar de verschillende mogelijkheden. Op het internet kwam ik veel bedrijven tegen die allemaal een interessante aanbieding hebben. Toch was ik opzoek naar het bedrijf die mijn opdracht het beste aankan. Opgegeven moment kwam ik uit bij Maatwerk. Zij hebben al een tafel op maat laten maken op de website en die heeft een goede indruk bij mij achtergelaten. Om meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden bij dit bedrijf, heb ik besloten contact met het bedrijf op te nemen.

Contactfoto52-640x427

Het contact tussen mij en het bedrijf verliep soepel. De medewerkers weten duidelijk wat voor product zij verkopen en kunnen mij goed helpen. Wij hebben de plannen besproken en zij kunnen hier zeker wat mee. Bij dit bedrijf krijg krijg ik het gevoel dat als ik mijn opdracht hier neerleg, dat zij er duidelijk wat mee kunnen en het en goede handen is.