Heb jij ooit gehoord van spanplafonds?

logoMisschien heb je het vast wel een keer voorbij zien komen, ik nog niet! Ik ben er namelijk achter gekomen dat je met spanplafonds veel meer resultaat kan krijgen als dat je het plafond gaat witten. Ook in de kosten scheelt het enorm, met een spanplafond hoef je het namelijk niet ieder jaar te  vervangen als je het plafond wit is het raadzaam om jaarlijks te witten. Je raadt het wel, ik zat er dus niet op te wachten om ieder jaar mijn plafond te moeten witten en ben dit bedrijf gaan bellen om te zien of dat het geschikt is voor mijn woning.

Hun woorden: Binnen een dag heeft u een prachtig plafond!

Bij mijn telefonisch contact met het bedrijf ben ik erachter gekomen dat hun het voor elkaar krijgen om binnen 1 dag spanplafonds in te bouwen zonder dat we last van bouwstof of iets dergelijks krijgen. Dit was in mijn ogen dan ook ideaal en heb niet getwijfeld maar gelijk een afspraak gemaakt. Een bezichtiging aan mijn plafond maakte duidelijk dat het mogelijk is en ik geen meubels hoefde te verhuizen. Nu ik mijn plafond weer prachtig heb raad ik het ook echt aan iedereen om eens een kijkje te nemen op de website van hun, ik ben in ieder geval enorm tevreden!