Goedkoop haardhout gevonden

Haardhout

Onlangs was ik op zoek naar haardhout voor aankomende winter. Wij hebben echt een mooie open haard dus die wilde ik zeker weer gaan gebruiken. Het nadeel is dat het vaak enorm grote pellets zijn en daar hebben we thuis eigenlijk geen ruimte voor. Ook is onze open haard niet zo groot dus zoveel haardhout hebben we ook niet nodig. Op de website 123hout.nl is dit gelukkig geen probleem.

HaardhoutHaardhout dat past bij je wensen

Je kunt eenvoudig aangeven hoeveel blokken je nodig hebt en wat je belangrijke eigenschappen vindt van het haardhout, bijvoorbeeld:

  • Een hoge warmte afgifte. Dit zijn vaak zachte houtsoorten waarmee je je huis snel op temperatuur wilt brengen.
  • Een mooi vlammenspel. Zo geeft bijvoorbeeld berkenhout mooie vlammen en redelijk weinig rook waardoor je echt een mooi vuurtje krijgt.
  • Traag brandend hout. Met dit hout kun je langer profiteren van het vuurtje. Eikenhout is bijvoorbeeld hout dat traag brandt.

Met de handige uitleg van deze website heb ik gekozen voor 15 zakken ovengedroogd berken in netten. Uit mijn wensen bleek namelijk dat berkenhout een goede optie was. Met deze hoeveelheid haardhout kunnen we voorlopig vooruit en het is makkelijker op te bergen dan een grote pellet.

HaardhoutScherpe prijzen!

Het haardhout werd de volgende dag netjes geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Daarnaast ziet het hout er ook nog eens mooi uit, dus ik heb ook een paar blokken naast de open haard gelegd ter decoratie. Wij genieten bijna iedere avond van onze open haard en besparen ook nog eens op onze stookkosten.

Ik ben dus heel enthousiast over deze website. Je vindt altijd haardhout dat past bij jouw wensen en je kunt het hout ook in netten bestellen. Ze weten alles van diverse soorten hout dus je kunt makkelijk om advies vragen door even te bellen.