Goede kwaliteit tegels? Kom naar tegels Duiven!

Kom langs bij tegels Duiven als u op zoek bent naar goede tegels van goede kwaliteit. Tegels

Duiven is al gespecialiseerd in het zetten van tegels sinds 1998. Sindsdien hebben wij een hoop ervaring opgedaan op het gebied van tegels. Door al onze ervaring en groot netwerk worden we door al onze klanten gezien als een trouwe partner al het neerkomt op tegels. Wij hebben de beste kwaliteit tegels tegen de laagste prijs, bent u benieuwd hoe komt dit? Dit is omdat we alles direct inkopen en dus geen tussenpersoon  hebben die ook winst moet maken op de tegels van tegels Duiven.

Assortiment tegels Duiven

Bij ons kunt u verschillende soorten tegels vinden onder andere keramische tegels,natuursteentegels, mozaiektegels en nog veel meer. Tegels Duiven heeft een groot assortiment met veel variatie, we hebben voor iedereen dus wel wat in ons assortiment.

Meer dan alleen tegels Duiven

Wij doen meer dan alleen tegels zetten, wij doen namelijk ook stukadoorswerk. Zo is het mogelijk dat wij u kunnen helpen bij het plaatsen van spachtelputz pleisters. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, ook zijn deze pleisters makkelijk op het gebied van onderhoud.