Geen onderhoud aan je gazon?

kunstgras

Een tuin wil bijna iedereen wel, alleen het onderhoud wat erbij komt kijken om het grasveld netjes te houden valt in de meeste gevallen niet mee. Is het gras te droog krijg je bruine plekken, ook te nat is niet goed want dan kan je het kapot lopen. Kinderen kunnen er niet op spelen na een bui regen omdat de kleding dan erg vies wordt, met kunstgras kopen in Limburg bij topkunstgras.nl heb je al deze problemen niet en heb je het hele jaar een prachtig grasveld zonder  er onderhoud aan te hoeven plegen.

kunstgras

Ideaal voor kinderen

Niet voor niets wordt kunstgras ook vaak gebruikt op kinderspeelplaatsen, het is comfortabel om op te spelen en als je valt zit er niet direct een gat in je broek. De lengte van het gras kun je zelf bepalen, van kort en strak tot een wat langere spriet. Verschillende kwaliteiten zorgen ervoor, dat je altijd een passende soort gras hebt. Ook op je balkon of dakterras kun je eenvoudig gebruik maken van het gras, wist je dat het zelfs ook te koop is in verschillende leuke kleuren?

Verschil met echt gras

Vandaag de dag zie je nauwelijks verschil tussen kunstgras en echt gras in de tuin, wel is het zo hoe duurder het gras is hoe meer het echt gras nadert. Dit betekent niet dat de voordelige soorten niet op echt gras lijken, het is wel aan te raden om gebruik te maken van de wat langere sprieten. Dit is alleen niet beter, in de meeste gevallen is het ook mooier in je tuin. Voor informatie over de verschillende soorten kun je kijken op topkunstgras.nl.