Er staan heus wel winkels in Overijssel

Beddenwinkel Enschede

In Nederland denken heel veel mensen dat het leven zich voornamelijk afspeelt in de randstad en daar net omheen. Mensen denken dat daar de leukste winkels en terrassen staan, en dat je eigenlijk niks kunt kopen buiten de randstad. Dit is natuurlijk verre van waar, en veel mensen buiten de randstad vinden ook dat de blik op het buitengebied moet veranderen. Waarom zou er namelijk wel een goede beddenwinkel staan in Amsterdam en geen goede beddenwinkel in Hengelo? Dit slaat natuurlijk nergens op, al denken veel mensen stiekem toch wel zo. Hoe kunnen we dit veranderen?

Hoe kunnen we het imago veranderen?

Het imago van het gebied buiten de randstad is al jaren wat saai. Dit komt deels door het beeld wat de media schetst, maar dit komt ook door de manier waarop de randstad zich profileert. Hoe gaan we hier als Nederlanders mee om? En zijn we ook niet gewoon een beetje gevoelig voor het beeld wat de media schetst? Waarom denken mensen zelf niet na? Waarom geloven mensen echt dat beddenwinkels in Overijssel minder goed zijn dan in Amsterdam? Misschien ligt dit ook aan de manier van reclame maken. Misschien is daar winst te behalen.

Hoe kun je het beste reclame maken?

Het is erg belangrijk dat je als bedrijf weet hoe je het beste reclame kunt maken, want dit zorgt voor meer bereikbaarheid en meer klanten. Hoe doe je dit? Het is belangrijk dat je als bedrijf goed vindbaar bent, dus denk hierbij aan social media en een goed vindbare website. Ook is het belangrijk dat je voldoende en positieve reviews hebt die over jouw bedrijf te vinden zijn op internet. Deze reviews worden namelijk gecheckt door klanten. Als bedrijf buiten de randstad heb je deze vindbaarheid extra nodig, dus het is super belangrijk dat je hierin investeert. Dit is dus te behalen door het vindbaar zijn op internet.