Eenvoudig op afstand je poort openen

Poortautomatisering

Je bent in de stromende regen eindelijk met de auto thuis aangekomen, tot nu toe heb je het droog weten te houden. Helaas moet je toch de auto uit om de poort te openen, om met de auto naar je woning te rijden. Toch een nat pak dus, met poortautomatisering ben je voor eens en altijd van dit probleem af. Je kunt namelijk comfortabel in je auto blijven zitten, en de poort eenvoudig op afstand open en dicht doen. Er zijn verschillende soorten motoren die je kunt gebruiken om dit te realiseren, motoren kunnen in en uit het zicht worden geplaatst. 

Installatie door de professional

Het installeren van poortautomatisering is een klus voor de professional, de bediening moet namelijk worden gekoppeld aan de aandrijving van de motor. De vakmensen van porta.nl weten precies wat zij moeten doen, om een perfect werkende poort achter te laten. Door de jarenlange ervaring, en de vele poorten die zij hebben mogen automatiseren is ook jouw poort in goede handen. Ook wanneer je al een poort hebt geautomatiseerd, en deze moet gerepareerd worden ben je aan het goede adres. Profiteer van de handige onderhoudsabonnementen, zodat je altijd een perfect onderhouden poort hebt.

Poortautomatisering

Open de poort met een GSM module

Wil je ook profiteren van de nieuwste snufjes voor je poortautomatisering dan is een GSM module onmisbaar, je hebt geen afstandbediening meer nodig om de poort te openen. Door te bellen naar de poort, zal deze openen en voor bepaalde tijd open blijven. Ben je binnen de poort dan zal deze ook automatisch weer sluiten, een handige manier om op afstand de poort te openen. Maar ook andere technieken zijn mogelijk wanneer je gebruikt wilt maken van een motor om je poort te bedienen. Welke wijze je ook gebruikt, de professionals kunnen elke wijze installeren, repareren en onderhouden.