Een echte blikvanger: een epoxy tafel

Als mensen binnenkomen in je huis wil je natuurlijk wel dat je huis er een beetje fatsoenlijk en mooi uitziet, daarom is het misschien wat om een epoxy tafel te nemen en deze in huis (of buiten in de tuin) te zetten. Het is een echte blikvanger over het algemeen en als je de rest van je huis er op aanpast is het echt een pronkstuk van je interieur.

epoxy tafel

Wat is een epoxy tafel?

Een epoxy tafel is een tafel, dat lijkt me logisch, dat bestaat uit een deel van een boomstam en een deel uit epoxy kunsthars. Deze tafel wordt gemaakt uit duurzaam suar hout en de gaten in deze duurzame tafel worden dus gevuld met epoxy. Het is een strak gepolijste tafel waar je oog direct opvalt als het staat bij jou in huis, een aankoop waar je geen spijt van zou krijgen. De tafel heeft, omdat er scheuren, gaten en gleuven in zitten, een natuurlijke uitstraling wat voor zowel binnen als buiten perfect bij jouw stijl past. En omdat elke boomstam anders is, is ook elke epoxy tafel anders.

epoxy tafel

Klanttevredenheid van Tuinwaardig

Tuinwaardig is een winkel waar je veel tuinmeubels kan kopen. Omdat je het over grote bedragen en grote producten hebt, is het dan wel zo handig om ook een grote en toegankelijke klantenservice te hebben. Tuinwaardig is echt een goed voorbeeld met zowel product als prijs maar vooral ook klantenservice. Hoge verwachtingen krijgen de mensen van de hoge reviews over de klantenservice van Tuinwaardig, en dit is terecht!