Duitse keukens kopen, maar dan in Nederland

Is je keuken dringend aan vervanging toe en gaat je voorkeur naar een Duitse kwaliteitskeuken? Dan ben je zeker niet alleen. De meeste keukens die hier worden geplaatst zijn namelijk afkomstig uit Duitsland. Maar Duitse keukens hoef je niet zo nodig in Duitsland te kopen. Dat doe je makkelijker hier bij ons op het vertrouwde thuisfront. Steeds meer Nederlandse keukenplaatsers specialiseren zich in het leveren en plaatsen van originele Duitse keukens. Door je Duitse keuken hier bij ons te kopen ben je zeker van de Duitse topkwaliteit zonder daarvoor meer te moeten betalen. Je verplaatsingskosten steek je al zeker in je zak.

Duitse keukens staan voor kwaliteit

Duitse keukenbouwers hebben een hoge reputatie te verdedigen. Dankzij hun jarenlange ervaring garanderen ze je de hoogste kwaliteit. Het zal dus wellicht niemand nog verwonderen wanneer kwaliteitskeukens vaak afkomstig zijn uit Duitsland. Met hun hoge eisen garanderen deze Duitse keukenbouwers je de allerhoogste kwaliteit.

Stijlvolle keukens met een superieure afwerkingsgraad

Duitse keukens staan niet alleen bekend voor hun topkwaliteit. Dankzij innoverende technieken combineren ze stijl met een hoge afwerkingsgraad. Daarnaast zijn Duitse keukens ook praktisch en functioneel. Op het vlak van vernieuwing is Duitsland absolute koploper. Slimme opbergruimtes, aangepaste werkhoogtes en duurzame productiemethoden zijn de Duitse keukenproducenten zeker niet vreemd.

En toch zijn Duitse kwaliteitskeukens goedkoper

Ondanks hun hoge kwaliteit, en in tegenstelling met wat velen denken, zijn Duitse keukens opvallend goedkoper dan andere Europese keukens. Dat is het resultaat van hun efficiënt productieproces. Grootschalige fabrieken bouwen duizenden keukens per dag. Daar bovenop wordt er heel wat bespaart op showrooms en dure verkopers. Er bestaan namelijk genoeg keukenbedrijven in Nederland die zich specialiseerden in het aanbieden en plaatsen van Duitse kwaliteitskeukens.

Duitse keukens kiezen vanuit je luie zetel

Je moet dus zeker niet naar Duitsland om een Duitse keuken te kopen. Integendeel, je kiest je droomkeuken rustig van thuis uit. Zonder wachttijden of nieuwsgierige blikken. Thuis je nieuwe Duitse keuken kiezen en kopen, daar kijkt ondertussen al niemand nog van op. Besloot je ook je Duitse keuken in eigen land te kopen? Dan staan vele Nederlandse keukenexperts je met raad en daad bij.

Je Duitse keuken kopen in Nederland zorgt voor heel wat voordelen

Zo krijg je bij Duitse keukenleveranciers je keukenontwerp niet mee naar huis. Koop je je droomkeuken toch in Duitsland, dan zijn daar juridische gevolgen aan verbonden. Zo beschikken Duitse keukenplaatsers over géén vergunning om bij ons hun keukens te plaatsen. Dat zorgt voor extra kosten wanneer het Duits bedrijf geen samenwerkingsovereenkomst afsloot met een plaatselijke firma.

Conclusie

Dat Duitse keukens een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad hebben klopt. Dat ze goedkoper zijn dan de meeste Europese keukenbouwers is ook waar. Die prijs hangt uiteraard van meerdere factoren af. Vooral van je persoonlijke wensen en verwachtingen. Een Duitse keuken kun je echter even goed hier in Nederland kopen dan in het land van herkomst. Vergelijk altijd de leukste aanbiedingen van de belangrijkste keukenbouwers, zowel bij ons als bijvoorbeeld in Duitsland. Zo kun je extra besparen op je droomkeuken.