De kozijnen Den Bosch die u zoekt

U bent op zoek naar kozijnen Den Bosch, maar welk bedrijf is daar het beste voor? Timmerbedrijf de Valk natuurlijk! Hoge kwaliteit kozijnen gemaakt door echte professionals.

Onze kozijnen Den Bosch

Als u nieuwe kozijnen wilt voor uw woning in Den Bosch, dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen de kozijnen zo maken dat het al uw wensen vervult. Wilt u een groen kozijn gemaakt van het houtsoort ‘Afzelia’? Dat kunnen wij dat voor u regelen! Dankzij onze 25 jaar ervaring in het maken van kozijnen en 30 jaar ervaring in de houtbranche, kunnen wij heel nauwkeurig werken en kunnen zo dus kozijnen maken die perfect in uw huis passen. Altijd houden wij rekening met inbraakwering en isolatie. Ook denken wij er altijd aan om de kozijnen tochtdicht te maken. Als u een idee heeft hoe u uw kozijn eruit wilt laten zien, neem dan contact met ons op!

Contact opnemen met Timmerbedrijf de Valk

Contact opnemen met ons is mogelijk door het nummer 06 40194520 te bellen of door een mailtje te sturen naar het mailadres info@timmerbedrijfdevalk.nl. Op onze site is ook een contactformulier te vinden dat u kunt invullen.