De ideale vloer voor in jouw huis

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is voor veel mensen best een uitdaging. Het is namelijk een flinke investering en het bepaald voor een groot deel de sfeer in huis. Daarnaast kies je een vloer uit die hopelijk lang meegaat, dus het is van belang dat je hiervoor de juiste keuze maakt. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden wanneer het aankomt op vloeren. Daarom geven we je in deze blog een overzicht van de type vloeren die er zijn.

PVC vloeren

Een vloer die bij veel mensen populair is, is een PVC vloer. Het grote voordeel van dit type vloer is dat het relatief weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten, waardoor het altijd bij je interieur kan passen. 

Visgraat vloeren

Een type vloer wat de laatste jaren erg trendy is, is een visgraat vloer. Dit type vloer zorgt voor een luxe en moderne uitstraling en zie je dan ook vaak in interieurs terugkomen. Je kan ervoor kiezen om een visgraat vloer van hout te laten leggen, of van PVC. 

Houten vloeren

De meeste klassieke type vloer is wel een houten vloer. Het geeft een rijke uitstraling en past in vrijwel elk interieur. Om een houten vloer lang mooi te houden is er wel regelmatig onderhoud nodig, maar als je dit goed doet kan je er jarenlang van genieten. Wil je een houten vloer kopen? Neem dan eens een kijkje op www.martijndewitvloeren.nl voor een ruim assortiment aan vloeren.

Tapijt

Zijn bovenstaande opties niets voor jou? Dan is het leggen van tapijt misschien wel een goede optie! Tapijt is lekker zacht, warm en het is geluiddempend. Het zorgt voor een comfortabel en huiselijk gevoel. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en structuren.