Dakdekker in Nijmegen, dag en nacht te bereiken

dakdekker in Nijmegen

De dakdekker in Nijmegen, kan je gelukkig 24/7 bereiken. Een tijd terug hadden wij hier in Nederland te kampen met bijzonder slecht weer. De ene storm was het land nog niet uit, of de andere kondigde zich al aan. Daarbij viel de regen met bakken uit de lucht. De straten stonden hierdoor regelmatig blank. Zodra ik niet naar buiten hoefde vond ik dit geen enkel probleem. Het liefste blijf ik dan op zo een dag lekker binnen. Lekker warm en droog bij de verwarming. Warm oké, maar droog dat werd opeens een heel ander verhaal.  dakdekker in Nijmegen

De dakdekker in Nijmegen, kon meteen langs komen

Het was al laat in de avond en ik zat beneden nog wat tv te kijken. De hele avond hoorde ik wel steeds een tik, maar dacht dat die van de buren af kwam. Toen ik naar bed wilde gaan en naar boven liep, werd het geluid van de tik harder.

Door de storm waren een paar dakpannen verschoven, Hierdoor kon het regenwater binnen komen en dat heb ik geweten. Er lag al een grote plas naast mijn bed. Gelukkig kon de dakdekker in Nijmegen meteen langskomen. Zij hebben de pannen goed gelegd en hiermee het probleem verholpen. Een verdere reparatie was gelukkig niet nodig.