Centraal gepositioneerde trap

Spiltrappen

Een spiltrap herkent u direct, de spil met eromheen gepositioneerd de treden om naar boven te lopen. Vaak wordt de fout gemaakt dat men denkt dat het een wenteltrap is, bij een wenteltrap is er geen spil aanwezig. Spiltrappen worden op maat gemaakt, een ding hebben ze gemeen dat de spil van metaal is. De treden kunnen van verschillende materialen aangebracht worden, waardoor u precies de uitstraling heeft die past binnen het gebouw. De vormgeving is uniek, waardoor de trap echt iets toevoegt binnen uw interieur. Voor elk budget is er een geschikte trap beschikbaar die op maat wordt gemaakt.

Spiltrappen

Binnen en buiten te plaatsen

Mits de afwerking van de trap is aangepast, kunnen spiltrappen ook buiten worden geplaatst. Het stalen frame zal thermisch verzinkt worden, en kan naar wens in diverse kleuren worden gepoedercoat. Voor binnen zijn er ook modellen die u geheel van staal kunt ontwerpen. Hierdoor heeft u een heel slank model spiltrap, hierdoor vormt de trap geen kolossaal element binnen uw interieur. Wilt u de trap een industriële look geven dan is dit natuurlijk ook mogelijk, hierbij zijn de traptreden vervaardigd uit zogenaamde tranenplaat. Bijkomend voordeel van deze minimalistische spiltrappen is, dat het geen belemmering is voor het daglicht.

Afwerking van een trap

De spil van een spiltrap wordt vervaardigd uit staal en rvs, hierdoor is het mogelijk om de spil in elke gewenste kleur te bestellen. Op deze manier maakt u van een trap een eyecatcher in uw woning of bedrijf, de treden worden vaak gemaakt van hout met een speciale lak als afwerking. Maar ook wanneer u stalen traptreden wilt is dit natuurlijk mogelijk bij trappenxl.nl, zo kan er naar hartelust gecombineerd worden met de verschillende materialen. Omdat een spiltrap maatwerk is zijn de trappen van dit bedrijf duurder dan een standaard model, feit is wel dat u er een trap voor terug krijgt die van zeer hoge kwaliteit is.