Bulthaup keukens gezien en nu wil ik er ook een laten ontwerpen

Bulthaup keukens

Al een aantal keren heb ik Bulthaup keukens gezien en nu heb ik besloten dat ik er ook een wil! Al een aantal jaren heb ik mijn eigen woning. De ruimte waar ik kook is klein, maar prettig. Mijn idee is dat met behulp van een designers ontwerp, de ruimte nog beter benut kan worden. Tevens is het altijd leuk nieuwe mooie kasten aan de muren te hangen bijvoorbeeld. Ook denk ik dat ik misschien effectiever te werk kan gaan als ik een kookeiland laat installeren. Daar kunnen wij dan ook aan gaan zitten eten. Dat spaart weer ruimte in de woonkamer! Wie heeft hier nog goede ideeën voor? Ik ben er nog niet helemaal over uit. Ik vind het wel erg spannend om naar de ontwerpers te stappen en samen met hen een gehele ruimte te ontwerpen!

Bulthaup keukens

Investeren in Bulthaup keukens?

Mijn mening is altijd geweest dat het verstandig is te investeren in je interieur, zeker wanneer je een koophuis hebt. Je zult daar lang van profiteren en dan is het al een goede investering als je het mij vraagt. Bulthaup keukens zijn per definitie van uitstekende kwaliteit. Echter weet ik niet of het voor mijn woning verstandig is te investeren in een gloednieuwe keuken. Stel je voor dat ik hier nog maar 2 jaar blijf wonen? Wie kan mij hierover advies geven? Het besluit staat al wel vast dat als ik een nieuw kookeiland neem, die van deze ontwerpers moet komen. Mijn buren hebben ook zo’n ontwerp laten maken en daar ben ik helemaal weg van!

Bulthaup keukens

Wat is jouw stijl?

Mijn stijl is altijd wel modern met een landelijke draai geweest. Zo vind ik het prachtig om glanzend wit te combineren met warm gekleurd hout. Daar kan Bulthaup keukens sowieso wel iets mee! Wat is jouw stijl? Ik ben erg benieuwd.