Beton cire online kopen

Het is tijd om je badkamer een nieuwe look te geven. Beton cire voor badkamer is snel aan te brengen. Het materiaal is perfect geschikt voor de badkamer. Het zorgt voor een strakke maar elegante uitstraling. Het is ook naadloos wat ervoor zorgt dat het makkelijk schoon te maken is. Het zorgt voor een hele mooi uitstraling en sfeer. De kleuren kan je zelf ook kiezen. Het kan leuk zijn om een combinatie te kiezen van warme en koele kleuren. Het moet natuurlijk wel goed op elkaar afstemmen anders ziet het er niet mooi uit. Je kan zelf kiezen voor wat aardse kleuren of wat meer opvallende kleuren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Beton cire voor in de badkamer

Beton cire voor badkamer heeft voor voordelen. Het is goed aan te brengen in de badkamer. Het is geschikt voor bijna elke ondergrond. Het hecht zich op beton, mdf en metaal. Het is voegloos en het materiaal is watervast. Het is dus heel makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het is verder niet super duur maar wel van goede kwaliteit. Ook is het verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is belangrijk om de ondergrond vetvrij te hebben. Het kan ook handig zijn om een primer aan te leggen. Wanneer de ondergrond klaar is kun je beginnen met het maken van de beton cire of metal stuc. Daarna kan je het smeren op de ondergrond en wachten tot het droog is.

Bestellen

Bij onze webshop is het makkelijk online te bestellen. We hebben alles in de webshop liggen. Je hoeft alleen maar de bestelling te maken. De rest regelen wij voor jou. Wij hebben alle pakketten in onze webshop. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Je zult je bestelling snel krijgen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven zodat je de badkamer van jouw dromen waar kunt gaan maken.